Meteen naar de inhoud

Gebruik van Botox en Filler

Cosmetische schoonheid heeft de afgelopen decennia een ware revolutie ondergaan dankzij geavanceerde niet-chirurgische behandelingen zoals botox en fillers. Deze procedures bieden mensen de mogelijkheid om de tekenen van veroudering te verminderen en hun zelfvertrouwen te vergroten zonder de noodzaak van ingrijpende chirurgie.


Wat is Botox?

Het is de afkorting voor Botulinum Toxin Type A en is neurotoxine afgeleid van de bacterie Clostridium botulinum. Het wordt geïnjecteerd in de spieren om ze tijdelijk te ontspannen en rimpelvorming te verminderen.

Toepassingen van Botox

Fronslijnen: zeer effectief in het verminderen van de fronslijnen tussen de wenkbrauwen, die vaak als boosheid of vermoeidheid worden geïnterpreteerd.

Voorhoofdsrimpels: Horizontale lijnen op het voorhoofd kunnen aanzienlijk worden verminderd.

Kraaienpootjes: Rimpels rond de ogen verdwijnen na een behandeling, waardoor een jeugdige uitstraling wordt hersteld.

Preventieve werking: Kan ook preventief worden gebruikt om verdere rimpelvorming te voorkomen.


Herstel van Volumeverlies en Huidverbetering

Wat zijn Fillers?

Dermale fillers zijn gelachtige substanties die onder de huid worden geïnjecteerd om volume toe te voegen, rimpels op te vullen en gezichtscontouren te verbeteren. De meest gebruikte zijn hyaluronzuurfillers.

Toepassingen van Fillers

  1. Lipvergroting: Dermal fillers kunnen de lippen voller maken en een sensuele uitstraling creëren.
  2. Wangen en jukbeenderen: Door fillers in de wangen en jukbeenderen te plaatsen, kunnen de contouren van het gezicht worden verbeterd.
  3. Neuscorrectie zonder chirurgie: Fillers kunnen worden gebruikt om kleine onvolkomenheden in de neus te corrigeren zonder een chirurgische ingreep.
  4. Natuurlijke uitstraling: Moderne fillers zijn ontworpen om een natuurlijke uitstraling te behouden en overmatige opvulling te vermijden.

Voordelen van Botox en Fillers

Niet-chirurgisch en Minimale Downtime

Botox en fillers zijn niet-chirurgische behandelingen met minimale hersteltijd, waardoor patiënten snel weer hun dagelijkse activiteiten kunnen hervatten.

Resultaten Botox

Patiënten ervaren vaak onmiddellijke resultaten na de behandelingen, met een maximale verbetering na enkele dagen tot weken. De producten worden al vele jaren gebruikt, waarbij veilige en bewezen procedures worden toegepast onder toezicht van gekwalificeerde artsen.

Elke behandeling kan worden aangepast aan de individuele behoeften en esthetische doelen van de patiënt. Kijk hier voor onze resultaten.


Conclusie

Botox en fillers hebben de manier waarop mensen cosmetische verbeteringen nastreven, ingrijpend veranderd. Deze niet-chirurgische procedures bieden veilige en effectieve opties voor het verminderen van rimpels, het herstellen van volume en het verbeteren van de algehele uitstraling.

  • Cosmetische schoonheid
  • Moderne cosmetische behandelingen
  • Niet-chirurgische cosmetische procedures
  • Voordelen van Botox en fillers
  • Huidverjonging zonder operatie
  • Risico’s en bijwerkingen van Botox en fillers

Your beauty matter!

Botox & fillers houden wij betaalbaar.

Face Clinic Nederland
Onderdeel van Royal Hair Clinic
Drenthehaven 22B
3433PB Nieuwegein

Info@faceclinicnederland.nl

Cosmetische behandelingen

Fillers

Botox

botox aanbieding

Dokter O. Yilmaz

Specialisaties

Lipfillers
Neuslippenplooi
Fronsrimpel
Voorhoofdrimpel
Kraaienpootjes