Meteen naar de inhoud

Jukbeender fillers

Een jukbeender filler is dé oplossing voor wie verlangt naar geaccentueerde en gedefinieerde jukbeenderen zonder chirurgie. Bij onze kliniek bieden wij deze niet-invasieve behandeling, waarbij hoogwaardige fillers met hyaluronzuur nauwkeurig worden geïnjecteerd. Dit resulteert in een liftend effect, verbeterde contouren en een jeugdige uitstraling. Onze ervaren injectable premium artsen passen de behandeling aan op jouw specifieke wensen, waardoor symmetrie en balans in het gezicht worden gecreëerd. Met minimale hersteltijd en direct zichtbare resultaten is een jukbeenderfiller behandeling een perfecte keuze voor wie streeft naar een subtiele maar impactvolle transformatie. Ontdek de kunst van geperfectioneerde jukbeenderen bij onze kliniek. Boek je jukbeender fillers behandeling via onderstaande link.

20 minuten

Duur

€199 A merk

Vanaf prijs

9 – 12 mnd

Resultaat

Volumeverlies jukbeenderen?

Volumeverlies door ouderdom

Bij ouderdom is volumeverlies in de jukbeenderen een natuurlijk gevolg. Met de jaren neemt de productie van collageen en elastine af, waardoor de huid haar stevigheid verliest. Daarnaast speelt afname van vetweefsel een rol, wat resulteert in ingevallen jukbeenderen. Factoren zoals zonblootstelling, genetica en levensstijl dragen eveneens bij. Gelukkig biedt onze fillerskliniek een effectieve oplossing. Door hoogwaardige fillers met hyaluronzuur te gebruiken, herstellen we op natuurlijke wijze het verloren volume, verbeteren we de contouren en bereiken we een jeugdige uitstraling. Onze ervaren injectable artsen passen de behandeling aan op jouw unieke behoeften, waardoor volumeherstel een moeiteloze stap is naar vernieuwde schoonheid.

Hoe gaat een jukbeenderfillers behandeling?

Jukbeender fillers

Onze lipfillers behandeling begint met een grondig consult, waarbij onze ervaren injectable premium artsen luisteren naar jouw wensen en verwachtingen. Vervolgens wordt een gepersonaliseerd behandelplan opgesteld. Tijdens de daadwerkelijke behandeling wordt een hoogwaardige filler met hyaluronzuur nauwkeurig geïnjecteerd om volume, contour en symmetrie te verbeteren. De procedure is vrijwel pijnloos dankzij lokale verdoving en duurt meestal circa 20 minuten. Direct na de behandeling zijn de resultaten zichtbaar, met minimale bijwerkingen zoals lichte zwelling of roodheid, die snel afnemen. Onze toewijding aan veiligheid en tevredenheid wordt benadrukt door een gratis nacontrole om ervoor te zorgen dat het gewenste resultaat is bereikt. Ontdek de moeiteloze weg naar vollere, mooiere lippen bij onze kliniek.

Prijs Jukbeenderfillers

Vanaf €199.

Bij onze kliniek bieden we op maat gemaakte jukbeender filler behandelingen met transparante prijzen. Hierdoor variëren de kosten afhankelijk van de individuele behoeften en de hoeveelheid gebruikte fillers. Tijdens een consult met onze ervaren injectable premium artsen wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld, hierin zal ook de informatie worden gedeeld over de kosten. We streven naar betaalbaarheid zonder in te leveren op kwaliteit, zodat cliënten met vertrouwen kunnen investeren in verbeterde jukbeenderen en een harmonieuzer gezichtsprofiel. Ontdek de mogelijkheden van een gepersonaliseerde en professionele jukbeender filler behandeling bij onze kliniek. Wij gebruiken alleen A kwaliteit lipfillers, welke voorzien zijn van medisch keurmerk en goedkeuring FDA.

Voor,- en nadelen jukbeenderfillers

Voor,-en nadelen jukbeenderfillers

Fillers bieden een effectieve manier om tekenen van veroudering aan te pakken en natuurlijke schoonheid te verbeteren.

Voordelen

 • Direct zichtbare resultaten
 • Minimale hersteltijd
 • Langdurige effecten.

Nadelen

 • Mogelijkheid van tijdelijke zwelling
 • Blauwe plekken
 • Kleine kans op lichte pijn op de behandelde gebieden

Tips voor een succesvolle ervaring omvatten het kiezen van een ervaren injectable arts, duidelijke communicatie over verwachtingen, en zorgvuldige nazorg. Bij onze kliniek streven we naar een evenwichtige aanpak, waarbij voordelen worden gemaximaliseerd en mogelijke nadelen worden geminimaliseerd. Ontdek de transformatieve kracht van fillers met professionele begeleiding en zorg bij elke stap van het proces.

Onze ervaren injectable premium arts en een gedegen consult helpen deze risico’s te minimaliseren. Bij onze kliniek streven we naar een perfect evenwicht tussen prachtige resultaten en veiligheid, zodat elke cliënt met zelfvertrouwen kan stralen.

Nazorg jukbeender fillers

Nazorg fillers

Na een filler behandeling is nazorg cruciaal voor optimale resultaten. Hier zijn enkele tips om een vlotte herstelperiode te bevorderen:

 • Vermijd intensieve fysieke activiteiten en
 • Voorkom zoveel mogelijk blootstelling aan direct zonlicht gedurende de eerste 24 uur.
 • Minimaliseer het gebruik van make-up op behandelde gebieden de eerste 24 uur en raak het gezicht zo min mogelijk aan.
 • Gebruik koude kompressen om eventuele zwelling te verminderen en volg nauwgezet de verstrekte nazorg instructies.
 • Hydrateer goed en vermijd alcohol en bloedverdunnende medicijnen.
 • Onze ervaren injectable premium artsen staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Met deze zorgvuldige nazorgtips streven we naar jouw comfort en tevredenheid bij onze kliniek.

Your beauty matter!

Botox & fillers houden wij betaalbaar.

FaceClinic Nederland
Onderdeel van Royal Hair Clinic
Drenthehaven 22B
3433PB Nieuwegein

BIG nummer: 69930128201
AGB code (arts): 84119348
AGB code (kliniek): 84058585
KvK: 82627924

Info@faceclinicnederland.nl

Cosmetische behandelingen

Aanbieding fillers

Aanbieding botox

Botox fillers Nieuwegein

botox aanbieding

Dokter O. Yilmaz

BIG nummer: 69930128201

Specialisaties

Lipfillers
Neuslippenplooi
Kinfillers
Fronsrimpel
Voorhoofdrimpel
Kraaienpootjes