Meteen naar de inhoud

Fillers behandeling

Ontdek de voordelen van een fillers behandeling voor het behoud van het natuurlijke karakter en de vorm van je gezicht. Onze injectable premium artsen garanderen een veilige behandeling met A-merkproducten en bieden een unieke service met gratis nacontrole. Lees meer over de behandeling van rimpelzones zoals lippen, rokerslijntjes, marionetlijnen, wangvolume, neus-lippenplooi en kaaklijnvolume. Tijdelijke fillers herstellen op effectieve wijze het natuurlijke volume, vervagen rimpels en zorgen voor een frisse, vriendelijke en bovenal natuurlijke uitstraling.

Wil je het natuurlijke karakter en de vorm van je gezicht behouden? Ontdek de voordelen van een filler behandeling bij ons. Onze ervaren injectable artsen zorgen voor een gegarandeerd veilige behandeling met hoogwaardige A-merkproducten.

Welke rimpelzones kunnen met fillers behandeld worden? Denk hierbij aan lippen, rokerslijntjes, marionetlijnen, wangvolume, neus-lippenplooi en kaaklijnvolume. Naarmate je de dertig nadert, verliest je huid elasticiteit door veroudering, invloeden van hormonen, zon en roken. De natuurlijke hoeveelheid hyaluronzuur neemt af, wat resulteert in een huid die minder vocht en vet vasthoudt.

Onze tijdelijke fillers herstellen op doeltreffende wijze het natuurlijke volume en vervagen rimpels. Onze premium artsen streven naar een optimaal resultaat: een frisse, vriendelijke, maar bovenal natuurlijke uitstraling. Ervaar zelf de verjongende effecten van een fillers behandeling en ontdek een nieuwe dimensie van zelfvertrouwen.

Your beauty matter!

Botox & fillers houden wij betaalbaar.

Face Clinic Nederland
Onderdeel van Royal Hair Clinic
Drenthehaven 22B
3433PB Nieuwegein

BIG nummer: 69930128201
AGB code (arts): 84119348
AGB code (kliniek): 84058585
KvK: 82627924

Info@faceclinicnederland.nl

Cosmetische behandelingen

Aanbieding fillers

Aanbieding botox

Botox fillers Nieuwegein

botox aanbieding

Dokter O. Yilmaz

BIG nummer: 69930128201

Specialisaties

Lipfillers
Kinfillers
Neuslippenplooi fillers
Jukbeender fillers
Fronsrimpel
Voorhoofdrimpel
Kraaienpootjes