Meteen naar de inhoud

Neuslippenplooi fillers

Neus-lippenplooi fillers zijn dé oplossing voor het verminderen van diepe lijnen en rimpels rond de mond, waardoor een jeugdige uitstraling wordt hersteld. In onze kliniek gebruiken we hoogwaardige fillers met hyaluronzuur, die nauwkeurig worden geïnjecteerd om volume toe te voegen en de plooien te verzachten. Wij maken alleen maar gebruik van medisch goedgekeurde producten en A kwaliteit merken. De neuslippenplooi filler is een niet-chirurgische behandeling en verbetert de gezichtscontour, geeft een frisse look en minimaliseert tekenen van veroudering. Onze ervaren injectable premium artsen passen de behandeling aan op de individuele behoeften van de cliënt, waardoor natuurlijke resultaten worden gegarandeerd. Ontdek de mogelijkheden van neus-lippenplooi fillers en herwin een jeugdige vitaliteit bij onze kliniek.

20 minuten

Duur

€199 A merk

Vanaf prijs

9 – 12 mnd

Resultaat

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur, een cruciale factor voor tijdloze schoonheid, vervult een centrale rol in onze geavanceerde fillers. Dit natuurlijke bestanddeel, van nature aanwezig in het lichaam, draagt bij aan het behoud van vocht en de elasticiteit van de huid. Onze fillers, gebaseerd op dit opmerkelijke ingrediënt, leveren niet alleen onmiddellijke verbeteringen in volume en contouren, maar bevorderen ook de natuurlijke hydratatie van de huid voor een langdurige frisheid. Met de vakkundige toepassing van hyaluronzuur door onze ervaren injectable artsen streven we naar een perfecte balans tussen veiligheid en esthetiek. Ontdek de wetenschap achter een jeugdige uitstraling en ervaar de transformerende kracht van hyaluronzuur bij onze vooraanstaande kliniek.

Hoe gaat een neuslippenplooi fillers behandeling?

Neuslippenplooi fillers

Een neus-lippenplooi fillers behandeling bij onze kliniek is een doelgerichte en niet-chirurgische aanpak om de diepe lijnen rond de mond te verzachten. Onze ervaren injectable premium artsen beginnen met een grondig consult, waarin jouw specifieke wensen worden besproken. Tijdens de behandeling wordt een hoogwaardig A merk filler met hyaluronzuur nauwkeurig geïnjecteerd in de neus-lippenplooi, waardoor volume wordt toegevoegd en de plooi verzacht. Lokale verdoving minimaliseert eventueel ongemak, en de hele procedure duurt doorgaans niet langer dan 30 minuten. Direct na de sessie zijn resultaten zichtbaar.

Voor,- en nadelen neuslippenplooi fillers

Voor,-en nadelen neuslippenplooi fillers

Neuslippenplooi fillers bieden een effectieve oplossing om tekenen van veroudering te verminderen en een jeugdige uitstraling te herstellen. Voordelen omvatten direct zichtbare resultaten, verbeterde gezichtscontouren en minimale hersteltijd. De hoogwaardige fillers met hyaluronzuur verminderen niet alleen rimpels, maar stimuleren ook de natuurlijke hydratatie van de huid voor langdurige frisheid. Mogelijke nadelen kunnen lichte zwelling of blauwe plekken zijn, maar deze zijn meestal van korte duur. Bij onze kliniek streven we naar perfectie in elke behandeling, waarbij voordelen worden gemaximaliseerd en mogelijke nadelen worden geminimaliseerd. Ontdek de verjongende kracht van neuslippenplooi fillers en omarm een stralende, natuurlijke schoonheid.

Prijs neuslippenplooi fillers

Vanaf €199.

Bij onze vooraanstaande kliniek bieden we neuslippenplooi filler behandelingen met transparante en aangepaste prijzen. De kosten variëren aan de hand van de hoeveelheid gebruikte fillers. Onze ervaren injectable premium artsen zullen tijdens een consult een persoonlijk behandelplan opstellen en de prijzen duidelijk communiceren zodat u niet voor verrassingen komt te staan. We streven naar betaalbaarheid zonder concessies te doen aan kwaliteit, zodat elke cliënt met vertrouwen kan investeren in een jeugdige uitstraling met verbeterde neuslippenplooien. Ontdek de mogelijkheden van een gepersonaliseerde en professionele neuslippenplooi filler behandeling bij onze kliniek.

Nazorg neuslippenplooi fillers

Nazorg neuslippenplooi fillers

Na een lipfiller behandeling bij onze kliniek is zorgvuldige nazorg essentieel voor een optimale ervaring. Direct na de behandeling kunnen er lichte zwellingen of roodheid optreden, maar dit is normaal en verdwijnt snel.

  • Vermijd gedurende de eerste 48 uur intensieve fysieke activiteiten.
  • De eerste 3 dagen elke uur 10 minuten koelen van de lippen, om zwelling zoveel mogelijk te voorkomen.
  • Minimaal 2 weken geen blootstelling aan hitte of zonlicht.
  • De eerste 24 uur na de behandeling geen make-up op de behandelde gebieden aan te brengen.
  • Eerste 24 uur geen bloedverdunnende medicatie, evenals aspirine, naproxen, ibuprofen. Paracetamol is wel toegestaan.
  • Onze ervaren injectable premium artsen zullen gedetailleerde nazorg instructies verstrekken over je fillers en bieden een gratis nacontrole om de voortgang te evalueren. Met de juiste nazorg geniet je snel van prachtig gevormde en natuurlijk ogende lippen. Vertrouw op onze expertise voor een zorgeloze nazorgervaring na je lipfiller behandeling.

Your beauty matter!

Botox & fillers houden wij betaalbaar.

FaceClinic Nederland
Onderdeel van Royal Hair Clinic
Drenthehaven 22B
3433PB Nieuwegein

BIG nummer: 69930128201
AGB code (arts): 84119348
AGB code (kliniek): 84058585
KvK: 82627924

Info@faceclinicnederland.nl

Cosmetische behandelingen

Aanbieding fillers

Aanbieding botox

Botox fillers Nieuwegein

botox aanbieding

Dokter O. Yilmaz

BIG nummer: 69930128201

Lipfillers
Neuslippenplooi fillers
Kinfillers
Fronsrimpel
Jukbeender fillers
Voorhoofdrimpel
Kraaienpootjes

Specialisaties