Meteen naar de inhoud

Rokerslijntjes

Rokerslijntjes, vaak geassocieerd met roken en veroudering, vinden bij onze kliniek een doeltreffende oplossing. Onze ervaren injectable premium artsen begrijpen de impact van deze fijne lijntjes rond de mond en bieden hoogwaardige fillers met hyaluronzuur om ze te verzachten en de natuurlijke contouren te herstellen. Met een zorgvuldig afgestemd behandelplan zorgen we voor een niet-chirurgische aanpak die direct zichtbare resultaten oplevert. Door de deskundige toepassing van fillers worden rokerslijntjes verminderd, terwijl de natuurlijke expressie behouden blijft. Ontdek de effectiviteit van onze behandeling en herwin een jeugdige uitstraling zonder concessies te doen aan jouw natuurlijke schoonheid.

Welkom bij FaceClinic Nederland, dé expert op het gebied van esthetische behandelingen. Benieuwd naar marionettenlijntjes en hoe we ze bij FaceClinic aanpakken? Lees verder!

Marionettenlijntjes, ook wel bekend als de neus-lippenplooi, zijn de verticale rimpels die van de mondhoeken naar de kaaklijn lopen. Bij FaceClinic begrijpen we dat deze lijntjes vaak als ongewenst worden ervaren, omdat ze het gezicht een vermoeide of verouderde uitstraling kunnen geven. Gelukkig hebben we geavanceerde fillerbehandelingen die effectief en snel deze tekenen van veroudering verminderen.

Onze ervaren artsen maken gebruik van hoogwaardige hyaluronzuurfillers, die veilig en natuurlijk ogen. Tijdens een consult bespreken we uitgebreid jouw wensen en ontwerpen we een behandelplan op maat. Onze tarieven zijn transparant en concurrerend, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Na de behandeling zijn er enkele belangrijke aandachtspunten. Het is normaal om lichte zwelling of roodheid te ervaren, maar deze verdwijnen meestal binnen enkele dagen. Vermijd intensieve lichamelijke inspanning en direct zonlicht gedurende de eerste dagen. Onze deskundige artsen geven gedetailleerde nazorginstructies om een vlot herstel te bevorderen.

Bij FaceClinic streven we naar niet alleen direct zichtbare, maar ook duurzame resultaten. Daarom bieden we regelmatige follow-upafspraken aan om de voortgang te evalueren en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je nieuwe, jeugdige uitstraling.

Kies voor FaceClinic Nederland en ontdek de innovatieve benadering van esthetische zorg. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult en ontdek wat wij voor jouw marionettenlijntjes kunnen betekenen!

20 minuten

Duur

€199 A merk

Vanaf prijs

9 – 12 mnd

Resultaat

Meest gestelde vragen over rokerslijntjes en marionetlijntjes

Wat zijn rokerslijntjes of marionetlijntjes?

Rokerslijntjes of marionetlijntjes

Marionetlijntjes, zijn fijne lijntjes en rimpels die van de mondhoeken naar beneden lopen, waardoor een neerwaartse uitdrukking ontstaat.

Rokerslijntjes

Rokerslijntjes, ook wel bekend als rokersrimpels of periorale rimpels, zijn fijne lijntjes en rimpels die zich rond de mond vormen, met name verticaal boven de bovenlip. Ze worden vaak veroorzaakt door herhaalde bewegingen van de lippen tijdens het roken, evenals door natuurlijke veroudering en verlies van huidelasticiteit. Deze lijntjes kunnen de lipcontouren beïnvloeden en een verouderde uitstraling geven. Hoewel roken een belangrijke oorzaak is, kunnen ook andere factoren, zoals blootstelling aan de zon en genetica, bijdragen aan de vorming van deze lijntjes. Behandelingen zoals fillers met hyaluronzuur worden vaak toegepast om rokerslijntjes te verminderen en een gladdere, jeugdiger uitstraling te bevorderen.

Deze tekenen van veroudering kunnen zowel door roken als natuurlijke veroudering worden veroorzaakt. Bij onze fkliniek begrijpen we de impact van deze lijntjes op het gezicht en bieden we effectieve oplossingen. Hoogwaardige fillers met hyaluronzuur worden nauwkeurig geïnjecteerd om de marionetlijntjes te verzachten en de natuurlijke jeugdige uitstraling te herstellen. Onze ervaren injectable premium artsen streven naar een subtiel, maar impactvol resultaat, waarbij de natuurlijke expressie behouden blijft. Ontdek de verjongende kracht van onze behandeling en omarm een jeugdige uitstraling bij onze kliniek.

Hoe gaat een rokerslijntjes/marionetlijntjes filler behandeling?

Rokerslijntjes

Een filler behandeling voor rokerslijntjes bij onze kliniek begint met een gedetailleerd consult waarin jouw specifieke wensen worden besproken en de mogelijkheden hierin. Onze ervaren injectable artsen gebruiken hoogwaardige fillers met hyaluronzuur, die met precisie worden geïnjecteerd om de fijne lijntjes rond de mond te verzachten. Voorafgaand aan de behandeling wordt een lokale verdoving toegepast om eventueel ongemak te minimaliseren. De injecties zijn nauwkeurig geplaatst om het natuurlijke volume te herstellen en de huid te verjongen. De procedure duurt doorgaans niet langer dan 30 minuten, en de resultaten zijn direct zichtbaar. Met minimale bijwerkingen zoals lichte zwelling die snel afneemt, biedt onze filler behandeling een moeiteloze weg naar een gladdere, jeugdige uitstraling zonder rokerslijntjes.

Marionetlijntjes

In een moderne fillerskliniek is het aanpakken van marionetlijntjes een veelvoorkomende en effectieve behandeling. Marionetlijntjes, de rimpels die van de mondhoeken naar de kaaklijn lopen, kunnen met fillers op een subtiele manier verminderd worden. Tijdens de behandeling wordt een opvulmiddel, meestal hyaluronzuur, strategisch geïnjecteerd om verloren volume te herstellen en de huid te verstevigen. De ingreep is vrijwel pijnloos, aangezien de fillers vaak een verdovend bestanddeel bevatten. Resultaten zijn direct zichtbaar, met minimale bijwerkingen zoals lichte zwelling of roodheid die snel verdwijnen. Met deze snelle en niet-chirurgische oplossing kunnen cliënten genieten van een jeugdiger uitstraling zonder langdurige hersteltijd. Het advies van een ervaren arts in een gerenommeerde kliniek is essentieel om natuurlijke en harmonieuze resultaten te bereiken.

Voor,- en nadelen fillers

Voor,-en nadelen rokerslijntjes en marionetlijntjes fillers

Rokerslijntjes, de fijne lijntjes rond de mond die vaak door roken veroorzaakt worden, kunnen met fillers effectief aangepakt worden.

Voordeel van een fillerbehandeling voor rokerslijntjes is:

  • Hyaluronzuurfillers de huid hydrateren en volume herstellen, waardoor de lijntjes verzachten.
  • Deze niet-chirurgische ingreep biedt direct zichtbare resultaten met minimale hersteltijd.

Nadelen rokerslijntjes & marionetlijntjes fillers:

  • Echter, het is belangrijk op te merken dat de duurzaamheid van de resultaten kan variëren en regelmatig onderhoud vereist kan zijn. Nadelen zijn onder meer mogelijke bijwerkingen zoals lichte zwelling of blauwe plekken. Rokers wordt geadviseerd om te stoppen met roken voor een optimaal resultaat en om verdere lijntjesvorming te voorkomen. Een consult met een ervaren arts in een gerenommeerde fillerskliniek biedt individueel afgestemde oplossingen.
Prijs rokerslijntjes en marionetlijntjes

Vanaf €199.

Wij bieden een op maat gemaakte oplossingen voor de behandeling van rokerslijntjes en marionetlijntjes. De prijs van fillers voor rokerslijntjes en marionetlijntjes varieert afhankelijk van onder andere de hoeveelheid fillers je nodig hebt en de complexiteit van de behandeling. Over het algemeen beginnen de prijzen bij €199, maar een exacte offerte wordt tijdens een persoonlijk consult bepaald. Onze ervaren artsen streven naar natuurlijke en harmonieuze resultaten, waarbij de focus ligt op de unieke behoeften van elke cliënt. Wij geloven in transparantie en streven ernaar hoogwaardige, betaalbare esthetische zorg toegankelijk te maken.

Nazorg rokerslijntjes en marionetlijntjes fillers

Nazorg fillers

Na een fillerbehandeling is het essentieel om enkele belangrijke punten in overweging te nemen voor een optimale ervaring. Allereerst kunnen lichte zwelling, roodheid en blauwe plekken voorkomen, maar deze zijn meestal tijdelijk en verdwijnen snel.

  • Vermijd gedurende de eerste 48 uur intensieve fysieke activiteiten.
  • De eerste 3 dagen elke uur 10 minuten koelen van de lippen, om zwelling zoveel mogelijk te voorkomen.
  • Minimaal 2 weken geen blootstelling aan hitte of zonlicht.
  • De eerste 24 uur na de behandeling geen make-up op de behandelde gebieden aan te brengen.
  • Het is raadzaam om de behandelde gebieden voorzichtig te reinigen.
  • Eerste 24 uur geen bloedverdunnende medicatie, evenals aspirine, naproxen, ibuprofen. Paracetamol is wel toegestaan.
  • Een goede nazorg draagt bij aan een soepele herstelperiode en langdurige tevredenheid met de resultaten van de behandeling.

Your beauty matter!

Botox & fillers houden wij betaalbaar.

Face Clinic Nederland
Onderdeel van Royal Hair Clinic
Drenthehaven 22B
3433PB Nieuwegein

BIG nummer: 69930128201
AGB code (arts): 84119348
AGB code (kliniek): 84058585
KvK: 82627924

Info@faceclinicnederland.nl

Cosmetische behandelingen

Aanbieding fillers

Aanbieding botox

Botox fillers Nieuwegein

botox aanbieding

Dokter O. Yilmaz

BIG nummer: 69930128201