Meteen naar de inhoud

Wenkbrauwlift

Een wenkbrauwlift met Botox is een niet-chirurgische procedure die gericht is op het liften van de wenkbrauwen. Door strategische injecties met Botox wordt de spieractiviteit verminderd, waardoor de wenkbrauwen omhoog worden getrokken en een jeugdige, open oogopslag wordt gecreëerd. Deze snelle en vrijwel pijnloze behandeling vereist minimale hersteltijd en kan op subtiele wijze de expressie verbeteren. Bij onze kliniek begrijpen we de kunst van de wenkbrauwlift met Botox, waar ervaren artsen zorgen voor natuurlijke resultaten en een verjongde uitstraling. Ontdek de moeiteloze weg naar een gelift en jeugdig uiterlijk met deze innovatieve behandeling.

15 minuten

Duur

€99

Vanaf prijs

3 – 6 maanden

Resultaat

Hoe gaat een Botox behandeling?

Botox behandeling

Bij het toepassen van Botox voert de arts strategische injecties uit in specifieke spieren. Deze injecties blokkeren tijdelijk de zenuwsignalen naar de spieren, waardoor spiercontracties verminderen. De arts bepaalt nauwkeurig de injectiepunten om gewenste resultaten te bereiken, zoals het verminderen van rimpels of het liften van wenkbrauwen. Deze snelle en vrijwel pijnloze behandeling vereist expertise om natuurlijke expressie te behouden. Na de injecties is er minimaal herstel nodig, waardoor cliënten snel van zichtbare resultaten kunnen genieten. Bij onze kliniek verzekeren ervaren artsen een vakkundige uitvoering van Botox, waardoor een verjongde uitstraling ontstaat met behoud van natuurlijke schoonheid.

Welke soorten Botox zijn er?

Soorten Botox

Er zijn verschillende soorten Botox, waarvan de bekendste botulinetoxine type A is. Merken zoals Botox, Dysport en Xeomin zijn populaire varianten. Elk merk heeft unieke formules en eigenschappen, maar het gemeenschappelijke doel is het verminderen van rimpels door spieractiviteit te blokkeren. Bij onze kliniek bieden wij de beste kwaliteit Botox-variant aan welke het beste past bij de wensen.

Risico’s Botox wenkbrauwlift

Hoewel Botox over het algemeen veilig is, kunnen bij een wenkbrauwlift enkele risico’s ontstaan, zoals asymmetrie of ongewenste expressieveranderingen. Dit zijn kleine risico’s die voornamelijk plaatsvinden als Botox wordt uitgevoerd door niet bekwame artsen. Daarom maken wij bij FaceClinic Nederland alleen maar gebruik van de beste artsen en is onze premium arts zeer bekwaam en gespecialiseerd in injectables. In onze kliniek waarborgen we deskundige begeleiding bij wenkbrauwlifts met Botox, met ervaren artsen die zich inzetten voor veilige en natuurlijk ogende resultaten. Cliënttevredenheid en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Prijs Botox wenkbrauwlift

Vanaf €99.

De kosten variëren, afhankelijk van het behandelgebied en de benodigde eenheden Botox. In veel gevallen is behandeling van meerdere zones mogelijk. Bij onze kliniek streven we naar transparantie, waarbij tijdens een persoonlijk consult de specifieke wensen worden besproken en een op maat gemaakt behandelplan wordt opgesteld. Onze tarieven weerspiegelen hoogwaardige zorg en expertise, waardoor cliënten optimaal kunnen profiteren van de veelzijdigheid van Botox-behandelingen.

Nazorg Botox

Nazorg Botox wenkbrauwlift

Na een behandeling vermijd je intensieve lichamelijke activiteit en blootstelling aan direct zonlicht gedurende de eerste 24 uur. Masseer het behandelde gebied niet en blijf rechtop staan in de eerste uren om een evenwichtige verspreiding van de Botox te bevorderen. Het gebruik van alcohol en bloedverdunnende medicijnen moet worden vermeden om blauwe plekken te minimaliseren. Denk hierbij aan aspirine, naproxen, ibuprofen en bloedverdunners. Twijfelt u aan uw medicatie, neem dan contact met ons op. Gedetailleerde nazorginstructies, verstrekt door onze ervaren artsen, waarborgen een vlotte herstelperiode.

Your beauty matter!

Botox & fillers houden wij betaalbaar.

Face Clinic Nederland
Onderdeel van Royal Hair Clinic
Drenthehaven 22B
3433PB Nieuwegein

BIG nummer: 69930128201
AGB code (arts): 84119348
AGB code (kliniek): 84058585
KvK: 82627924

Info@faceclinicnederland.nl

Cosmetische behandelingen

Aanbieding fillers

Aanbieding botox

Botox fillers Nieuwegein

botox aanbieding

Dokter O. Yilmaz

BIG nummer: 69930128201

Specialisaties

Lipfillers
Kinfillers
Neuslippenplooi fillers
Jukbeender fillers
Fronsrimpel
Voorhoofdrimpel
Kraaienpootjes