Meteen naar de inhoud

Fronsrimpel botox

15 min

Duur

€99

Vanaf prijs 1 zone

3 – 6 mnd

Resultaat

Voor meerdere zones, boek 1 Botox behandeling

Verschil tussen Botox en fillers

Botox & Fillers

In de wereld van esthetische behandelingen is het belangrijk het verschil te kennen tussen botox en fillers. Botox, een spierontspanner, wordt gebruikt om dynamische rimpels te verminderen door de spieractiviteit te blokkeren. Aan de andere kant zijn fillers, zoals hyaluronzuur, ontworpen om volume te herstellen en statische rimpels op te vullen. In onze fillerskliniek begrijpen we dat elke behandeling uniek is. Botox voor het verminderen van expressierimpels, terwijl fillers gebruikt worden om volumeverlies aan te pakken. Onze deskundige artsen zorgen voor een gepersonaliseerd behandelplan, waardoor cliënten genieten van natuurlijke en harmonieuze resultaten. Ontdek het verschil en onthul een jeugdige, vernieuwde uitstraling met onze geavanceerde behandelingen.

Hoe gaat een Botox behandeling?

Botox behandeling

Een Botox-behandeling in onze kliniek wordt uitgevoerd met precisie en zorg. Na een grondig consult bepaalt onze ervaren arts de optimale injectiepunten voor het gewenste resultaat. Met behulp van een zeer fijne naald wordt de Botox in de spieren geïnjecteerd, waar het de zenuwsignalen blokkeert die spiercontracties veroorzaken. Dit proces duurt slechts enkele minuten, is vrijwel pijnloos en vereist geen hersteltijd. De resultaten worden geleidelijk zichtbaar in de dagen na de behandeling en bereiken hun hoogtepunt binnen twee weken. Vertrouw op onze deskundige artsen voor een vakkundige en persoonlijke Botox-ervaring, waarbij natuurlijke expressie behouden blijft terwijl rimpels vervagen. Ontdek de moeiteloze weg naar een jeugdige uitstraling in onze toonaangevende kliniek.

Voor,- en nadelen Botox

Voor,-en nadelen Botox

Botox, een krachtig hulpmiddel in de wereld van esthetische behandelingen, komt met voor- en nadelen. De voordelen omvatten het effectief verminderen van dynamische rimpels door spieractiviteit te blokkeren, wat leidt tot een gladde, jeugdige uitstraling. De behandeling is snel, vrijwel pijnloos en heeft minimale hersteltijd. Echter, mogelijke nadelen zijn tijdelijke bijwerkingen zoals lichte zwelling of blauwe plekken. Overmatig gebruik kan een ‘bevroren’ uitdrukking geven. In onze kliniek benadrukken we een gebalanceerde aanpak, waarbij ervaren artsen zorgen voor natuurlijke resultaten, rekening houdend met individuele behoeften en wensen. Ontdek de mogelijkheden van Botox en geniet van een verjongde uitstraling.

Prijs Botox

Vanaf €99.

In onze toonaangevende kliniek bieden wij transparante en concurrerende prijzen voor Botox-behandelingen. De prijs van Botox varieert afhankelijk van het behandelgebied en de hoeveelheid benodigde eenheden. Bij een persoonlijk consult bespreken we jouw specifieke wensen en ontwerpen we een behandelplan op maat. Ons doel is om hoogwaardige esthetische zorg toegankelijk te maken, waarbij we streven naar natuurlijke resultaten. Wij geloven in volledige openheid over de kosten, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Nazorg Botox

Nazorg Botox

Na een Botox-behandeling is goede nazorg essentieel voor optimale resultaten. Direct na de behandeling vermijd je het beste intensieve lichamelijke activiteit en blootstelling aan direct zonlicht gedurende de eerste dagen. Masseer het behandelde gebied niet en blijf rechtop staan gedurende de eerste uren om een evenwichtige verspreiding van de Botox te bevorderen. Vermijd alcohol en bloedverdunnende medicijnen om eventuele blauwe plekken te minimaliseren. In onze kliniek verstrekken we gedetailleerde nazorg instructies om een vlotte herstelperiode te waarborgen. Regelmatige follow-upafspraken worden aanbevolen om de voortgang te evalueren en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met de resultaten. Vertrouw op onze deskundige artsen voor een uitgebreide nazorg ervaring na je Botox-behandeling.

Your beauty matter!

Botox & fillers houden wij betaalbaar.

Face Clinic Nederland
Onderdeel van Royal Hair Clinic
Drenthehaven 22B
3433PB Nieuwegein

BIG nummer: 69930128201
AGB code (arts): 84119348
AGB code (kliniek): 84058585
KvK: 82627924

Info@faceclinicnederland.nl

Cosmetische behandelingen

Aanbieding fillers

Aanbieding botox

Botox fillers Nieuwegein

botox aanbieding

Dokter O. Yilmaz

BIG nummer: 69930128201