Meteen naar de inhoud

Voorhoofdrimpel botox

15 min

Duur

€99

Vanaf prijs 1 zone

3 – 6 mnd

Resultaat

Voor meerdere zones, boek 1 Botox behandeling

Werking Botox

Botox & Fillers

Botox, een krachtige bondgenoot in de wereld van esthetische behandelingen, werkt door de spieractiviteit te blokkeren. Het actieve ingrediënt, botulinumtoxine, wordt met precisie in de spieren geïnjecteerd, waar het de zenuwsignalen blokkeert die normaal gesproken spiercontracties veroorzaken. Door deze tijdelijke verlamming vervagen dynamische rimpels, zoals fronslijnen en kraaienpootjes. Het proces duurt slechts enkele minuten, is vrijwel pijnloos en vereist minimale hersteltijd. Het resultaat is een gladdere, jeugdige uitstraling waarbij natuurlijke expressie behouden blijft. In onze kliniek wordt Botox toegepast met expertise en zorg, waardoor cliënten genieten van effectieve en nauwkeurige resultaten. Ontdek de verjongende kracht van Botox en onthul een vernieuwde versie van jezelf.

Hoe gaat een Botox behandeling?

Botox behandeling

Een Botox-behandeling begint met een grondig consult waarbij een ervaren arts de optimale injectiepunten bepaalt. Met een zeer fijne naald wordt Botox nauwkeurig in de spieren geïnjecteerd, waar het de zenuwsignalen blokkeert die normaal spiercontracties veroorzaken. Dit proces, snel en vrijwel pijnloos, vereist minimale hersteltijd. Resultaten ontvouwen zich geleidelijk in de dagen na de behandeling, met het hoogtepunt binnen twee weken. Bij onze kliniek waarborgen we een professionele Botox-ervaring, met behoud van natuurlijke expressie terwijl rimpels vervagen. Ontdek de moeiteloze route naar een jeugdige uitstraling in onze vooraanstaande kliniek.

Voor,- en nadelen Botox

Ervaring Botox

Mensen ervaren Botox als een snelle, vrijwel pijnloze procedure. Het begint met een consult, waar een ervaren arts de juiste injectiepunten bepaalt. Met een zeer fijne naald wordt Botox in de spieren geïnjecteerd, waar het de zenuwsignalen blokkeert die normaal spiercontracties veroorzaken. De ervaring is overwegend positief, met direct zichtbare resultaten en minimaal ongemak. Eventuele bijwerkingen, zoals lichte zwelling, zijn tijdelijk. Cliënten ervaren vaak een verjongde uitstraling met behoud van natuurlijke expressie. In onze vooraanstaande kliniek waarborgen we een professionele en prettige Botox-ervaring voor een moeiteloos pad naar een jeugdige look.

Prijs Botox

Vanaf €99.

De kosten van Botox worden beïnvloed door verschillende factoren, waaronder de ervaring van de arts, de locatie van de kliniek en de benodigde hoeveelheid Botox. Wij werken met gerenommeerde artsen met uitgebreide ervaring, maar doordat wij onze onkosten laag weten te houden, houden wij onze prijzen eerlijk en betaalbaar. Klinieken op premium locaties vragen hogere tarieven. De kwaliteit van de gebruikte Botox en de deskundigheid van het medisch personeel dragen bij aan de prijs. Wij gebruiken altijd A merk hoge kwaliteit producten. Hoewel Botox als duur kan worden beschouwd, biedt het vaak waar voor je geld door effectieve en langdurige resultaten. Bij onze kliniek garanderen we transparante tarieven en hoogwaardige zorg voor een investering in een verjongde uitstraling.

Your beauty matter!

Botox & fillers houden wij betaalbaar.

Face Clinic Nederland
Onderdeel van Royal Hair Clinic
Drenthehaven 22B
3433PB Nieuwegein

BIG nummer: 69930128201
AGB code (arts): 84119348
AGB code (kliniek): 84058585
KvK: 82627924

Info@faceclinicnederland.nl

Cosmetische behandelingen

Aanbieding fillers

Aanbieding botox

Botox fillers Nieuwegein

botox aanbieding

Dokter O. Yilmaz

BIG nummer: 69930128201